Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2016

The Future Group breidt uit met Fintech

The Future Group breidt uit met Fintech

  • Redactie The Future Group
  • 26 September 2016
  • |  

Bron: A6 connect
Fintech biedt de financiële sector nieuwe kansen, maar ook veel koppijndossiers zoals security en privacy. Advies- en consultancybedrijven springen hier gretig op…

 

De combinatie IT en finance gaat de komende jaren garant staan voor veel innovaties en disrupties. Expertisenetwerk The Future Group ziet genoeg kansen in deze markt en start eind september onder de naam Fintech een nieuwe maatschap die volledig gericht is op betalingsverkeer.

 

Fintech is inmiddels de 13e maatschap van TFG. Met deze maatschap zet TFG voor het eerst in op een specifiek functioneel domein. Hierbij wordt de aanwezige ICT-technische expertise binnen de financiële wereld gecombineerd met functionele domeinkennis van betaaloplossingen. Zaken als security en data privacy zullen volgens TFG een steeds belangrijker rol krijgen.

 

Danny van IJzendoorn, Managing Partner bij TFG en verantwoordelijk voor new business: “In de huidige samenleving zien we een duidelijke toename van diversiteit in het betalingsverkeer, transacties en de bijkomende verwerking van data over verschillende platformen. Niet alleen van business to business en van consument naar business, maar juist ook tussen consumenten onderling en van consument naar business. De maatschap Fintech gaat zich focussen op innovatieve oplossingen voor het financiële kennisdomein.”

 

TFG startte haar eerste maatschap als ICT-dienstverlener in 2000 en bestaat anno 2016 uit circa 250 ondernemende vakspecialisten. Deze specialisten zijn als zelfstandig ondernemer via het maatschapsmodel exclusief aan elkaar verbonden. TFG bestaat momenteel uit dertien autonome maatschappen (vakspecialisaties), samen goed voor een jaaromzet van bijna 30 miljoen euro in het jaar 2016.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image