Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2016

De kracht van coaching

De kracht van coaching

  • Redactie The Future Group
  • 8 December 2016
  • |  

Een hoge hartslag, brok in de keel, trillende benen, huh wat is dit ? plankenkoort of drempelvrees ? Het is nog wat, dat er op je afkomt als je voor een groep mensen een presentatie wilt gaan geven. Ik dacht opeens: had ik het maar niet gedaan en mijn grote mond gehouden. Dat ik wel even een workshop over Salesforce zou geven voor een groep IT ondernemers. Hoe nu verder ? Ik moest op zoek naar een oplossing. En die heb ik gevonden.

Als je er zelf niet uitkomt, dan heb je een coach nodig! In dit geval voor mij moest ik op zoek naar een presentatiecoach, iemand die mij kan helpen om over deze drempelvrees heen te komen. Ik ben in deze zoektocht twee zeer goede presentatiecoaches tegengekomen, namelijk Otto Wijnen en Hans Etman. Gedurende een training van twee dagen hebben ze mij in een groepsessie met 7 mede- drempel-vrezers en plankenkoorts hebbende over deze zenuwslopende drempel heengeholpen.

Wat is nu het motto van dit verhaal ? Heel simpel. Als je het niet zelf kan, zoek een coach! contact met mensen die jou kunnen helpen om verder te komen. Hoe eigenwijs je ook bent, je kan niet alles zelf, hier een daar heb je een duwtje nodig van je medemens of coach.

En, hoe ging nu de Salesforce workshop ? Die ging voortreffelijk, ik heb zeer positieve reacties ontvangen. Meer weten over deze inspirerende Salesforce workshop ? Ga naar de TFG Academy voor meer info.

 

https://www.linkedin.com/pulse/de-kracht-van-coaching-gerben-vis

 

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image