Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2017

The Future Group investeert in Web-Scale Development

The Future Group investeert in Web-Scale Development

  • Redactie The Future Group
  • 26 January 2017
  • |  

Zoetermeer, 11 januari 2017

 

Expertisenetwerk The Future Group start per 27 januari 2017 alweer haar veertiende maatschap. Maatschap Web-Scale Development is volledig gericht op nieuwe technologieën die ingezet worden bij organisaties als Google, Facebook en LinkedIn. Web-Scale Development stelt deze bedrijven in staat bijna oneindig schaalbaar hun diensten aan te bieden.

 

Met de maatschap Webscale Development zet The Future Group zwaar in op de nieuwste ontwikkelingen en technieken. We zien steeds vaker dat onze opdrachtgevers hun innovatie onderbrengen in aparte bedrijfsonderdelen waar flexibele teams software ontwikkelen met de nieuwste technieken. Een voorbeeld hiervan is Alliander dat Hoom en Tippiq als startup lanceerde. Hierbij zijn de restricties van hun eigen IT organisatie niet meer van belang, omdat de oplossingen direct via de cloud ontsloten worden. In deze teams is er vooral behoefte aan professionals die zelf in staat zijn met nieuwe oplossingen te werken en die de road ahead uit kunnen stippelen.

 

George Rotteveel, New Business Manager ICT bij The Future Group: “The Future Group blijft groeien. De maatschap Web-Scale Development is vernieuwend en versterkt ons expertisenetwerk van ondernemers. Onze specialisten kunnen zich volledig toeleggen op het adviseren en ontwikkelen van toepassingen die extreem schaalbaar zijn. Dit vergt een nieuwe manier van design en ontwikkeling waarbij technieken als: Docker, Node.js, Angular en React gebruikt worden om hoge performance en schaalbaarheid te realiseren.”

 

Marinus Brink, Head of Software Development at Maxeda DIY Group: “Schaalbaarheid zal de komende jaren de belangrijkste focus zijn voor software development: de veranderende eisen van klanten, de opkomst van mobile/web en steeds kortere innovatie cycles eisen zowel organisatorische - als technische aanpassingen, waardoor het mogelijk wordt proactief in te spelen op veranderingen in de markt. Veel bedrijven worstelen met de transitie van grote monolitische architecturen naar schaalbare oplossingen. Dat TFG hier op inspeelt is voor mij niet meer dan logisch en ik wens ze veel succes!”

 

Wilfred van der Deijl, Open Source Developer: "Bedrijven als Facebook, Amazon en Google zijn vanwege hun gigantische schaalgrootte de pioneers geweest voor wat we later Web Scale Technology zijn gaan noemen. Inmiddels is deze aanpak een inspiratie voor bedrijven van iedere omvang. Het zorgt voor systemen met ongekende elasticiteit, flexibiliteit en performance die organisaties tegenwoordig nodig hebben om hun klanten en gebruikers tevreden te houden. Het is gigantisch inspirerend om ons bij The Future Group met een groep ervaren en enthousiaste ondernemers te richten op web scale software development."

 

Cies Breijs, Online Strategist and Trainer: “Zoals de boekdrukpers schrijvers en hun werk bekrachtigde, zo bekrachtigt het internet de programmeur. In beide gevallen zien we mogelijkheid en noodzaak tot schaalvergroting hand-in-hand gaan.”

 

 

Over The Future Group

 

The Future Group startte haar eerste maatschap als ICT-dienstverlener in 2000 en bestaat anno 2017 uit honderden ondernemende vakspecialisten. Deze specialisten zijn als zelfstandig ondernemer via het maatschapsmodel exclusief aan elkaar verbonden. The Future Group bestaat uit een groot aantal autonome maatschappen (vakspecialisaties). Deze zijn samen goed voor een jaaromzet van circa 30 miljoen euro in het jaar 2016 en bieden een compleet diensten-portfolio gericht op het raakvlak van ICT en Business. Centraal staan domeinkennis, applicatieontwikkeling, integratie en internettechnologie. Kenmerkend is de multi-specialisatie door vakkennis per maatschap te borgen en tussen de maatschappen onderling uit te wisselen. De maatschappen trekken samen op in offertetrajecten, aanbestedingen en kennisdeling. Tevens kopen zij gezamenlijk in en hebben hun administratie en financiële afhandeling samengebracht. Daarmee is The Future Group het grootste fysieke ICT-Expertisenetwerk van vakspecialisten in Nederland met een maatschap kantoor in Zoetermeer en Utrecht. De ambitie van The Future Group is om met haar expertisenetwerk het verschil te maken in de veranderende arbeidsmarkt.

 

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image