Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2018

Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert zwaaien af uit de operatie

Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert zwaaien af uit de operatie

  • Redactie The Future Group
  • 11 June 2018
  • |  

Vanaf 1 juli zijn Managing Partners Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert niet meer operationeel betrokken bij The Future Group. Net als de oprichters Pascal de Koning en Bart Timmer blijven zij wel betrokken als aandeelhouder.

 

Sinds de benoeming van de nieuwe tweekoppige directie, gevormd door Algemeen Directeur Ruud Verhagen en Operationeel Directeur Jeroen Zomers afgelopen januari, is besloten dat alle aandeelhouders hun operationele werkzaamheden binnen The Future Group beëindigen.

 

De ingezette koers en ambities blijven onveranderd. Kwalitatieve groei is en blijft het belangrijkste speerpunt voor The Future Group. ‘Dat zit in ons DNA. Met meer dan 300 ondernemers mogen we ons niet voor niets het grootste netwerk van zelfstandige ICT-experts in Nederland noemen. Met het bundelen van onze kracht, versterken we elkaar in succesvol ondernemen’, zegt Ruud Verhagen.

 

Waardevolle bijdrage
De afgelopen jaren hebben Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert een waardevolle bijdrage geleverd aan de groei van The Future Group. Zo hebben zij vele nieuwe maatschappen succesvol op- en neergezet. En met het organiseren van kennis en innovatiesessies het kennishuis versterkt. Hun creativiteit, drive en ondernemend vermogen waren hierbij vaak doorslaggevend en belangrijk voor de organisatie. Beide heren versterkten de organisatie al sinds 2007.

 

Van IJzendoorn en van Gemert verenigen nu hun krachten en gaan samen een nieuwe eigen organisatie bouwen waarmee zij met jonge professionals met 1 tot 4 jaar werkervaring de markt van Finance & Engineering gaan bedienen.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image