Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2018

 The Future Group start nieuw maatschap in Network & Infrastructure Technologies 

 The Future Group start nieuw maatschap in Network & Infrastructure Technologies 

  • Redactie The Future Group
  • 14 June 2018
  • |  

Zoetermeer- 12 juni. The Future Group start een nieuwe maatschap in Network & Infrastructure Technologies. De maatschap bestaat enkel uit top experts en richt zich expliciet op de backbone van een organisatie. Hiermee verstevigt The Future Group haar unieke positie als het grootste ICT-netwerk en ondernemerscollectief van Nederland. 

 

Deze maatschap is de 17e maatschap van The Future Group en start met de vier ondernemers Brian Tilburgs, David de Heus, Gert-Jan Obels en Kevin Croes. Samen hebben zij meer dan 80 jaar ervaring als architect, designer, senior network and security of technical consultant. Alle vier hebben uitbreide kennis over o.a. Cisco, Juniper, Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure, F5, Radware en Server Virtualization. Binnen een half jaar wil de maatschap groeien tot zeker 10 top experts.

 

Het opstarten van een nieuwe maatschap past bij de ambities van The Future Group. Kwalitatieve groei is en blijft het belangrijkste speerpunt voor The Future Group. “Dat zit in ons DNA. Met meer dan 300 ondernemers mogen we ons niet voor niets het grootste netwerk van zelfstandige ICT-experts in Nederland noemen. Met het bundelen van onze kracht, versterken we elkaar in succesvol ondernemen”, zegt Algemeen Directeur Ruud Verhagen.

 

De ICT-infrastructuur van de toekomst

Technische veranderingen gaan snel en hun invloed zal de komende jaren nog meer voelbaar worden. Iedere organisatie speelt met het vraagstuk wat er mogelijk is met de huidige on-premise oplossingen en wat een cloud oplossing kan bieden. De top experts uit deze maatschap geven antwoord en adviseren en implementeren vanuit hun onafhankelijke positie waarin de opdrachtgever centraal staat.

 

  • Alexander Elzenga, Innovatie & New Business Manager bij The Future Group:

“Geweldig om te zien dat wederom vanuit een bestaande maatschap onze specialisten een eigen maatschap opzetten om zo nog specialistischer bezig te kunnen zijn. Op deze manier blijven wij samen leidend in vernieuwing en vergroten we onze commerciële slagkracht.” 

 

  • Tom Ehren, Directeur Development bij Omniplan:

Voor Omniplan is de beweging naar de cloud van essentieel belang om daarmee haar producten en dienstverlening vorm te kunnen geven, daarbij is expertise vanuit The Future Group zeer gewenst. Al jaren is er spraken van een mooi business partnership tussen ons op verschillende fronten.” 

 

  • Sebastiaan de Haas, Dutch Datacenter Teamlead bij Cisco Systems: 

“Om als Cisco op de juiste manier in kunnen te spelen op de veranderingen in de markt hebben wij partners nodig die ons daarbij kunnen ondersteunen. De onafhankelijke specialisten van de maatschap Network & Infrastructure Technologies hebben ons en onze relaties geholpen en zullen dat ook in de toekomst blijven doen.” 

 

Lancering maatschap Network & Infrastructure

De nieuwe maatschap Network & Infrastructure Technologies wordt officieel gelanceerd op donderdag 14 juni om 14.00 uur op het maatschapkantoor in Zoetermeer. Dan delen vier professionals alle ins and outs. Sebastiaan de Haas deelt de visie van Cisco op de toekomst en Raymond Hilgenkamp vertelt over zijn ervaringen met implementatie van MS Azure. Patrick de Lima van Claranet vertelt over zijn klanten en hun ervaringen met public cloud oplossingen. Ondernemer en mede-oprichter Brian Tilburgs deelt zijn uitgebreide kennis over on-premise oplossingen.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image