Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2019

Uitbreiding naar het zuiden

Uitbreiding naar het zuiden

  • mdierks_hs4hv4i9
  • 28 March 2019
  • |  

The Future Group blijft groeien. Inmiddels bestaat onze community uit meer dan 300 zelfstandige ICT professionals. Niet voor niets mogen we onszelf het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland noemen. Met de 18e maatschap Trending Technologies Regio Zuid breiden we uit het zuiden van Nederland en verstevigen we onze positie.

 

De ondernemers die zich aansluiten bij de maatschap Trending Technologies zijn innovatie gedreven specialisten die met de laatste tools, talen en methodieken werken om zo opdrachtgevers een eerlijk en objectief antwoord te kunnen geven op hun vragen. Met de uitbreiding naar het zuiden kunnen niet alleen opdrachtgevers uit de Randstad maar ook uit de Brainport Eindhoven bij The Future Group terecht voor de beste ICT experts.

De eerste maten in deze maatschap zijn: Martijn Kamstra, Stefan Dreverman en Bart van Hest.

 

Bij Signify
Het launch event vond plaats op een bijzondere locatie in Eindhoven. Signify (voorheen Philips Lighting) opende haar deuren om dit met ons te vieren. Een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van de wereldleider van LED producten, systemen en services en tegelijkertijd de beste ICT- experts te ontmoeten.

 

Programma

  • Tijdens deze middag vertelde Kurt de Ruwe, CIO Signify over de veranderingen die Signify (door)maakt. Bovendien vertelde hij over de ins and outs over de laatste innovaties van Signify die onze omgevingen slimmer maken.
  • Datascientist Mehdi Karamzadeh deelde de uitkomsten van zijn onderzoek “Digital Innovation or Digital Disruption” om te inspireren en wellicht ook te behoeden voor missers die anderen hebben gemaakt.
  • Hierna kregen we de mogelijkheid om het Lighting Application Centre van Signify te bezoeken. Daar ontdekten we de laatste innovaties.

 

 

 

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image