Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

2019

The Future Partners

The Future Partners

  • Ronald
  • 28 May 2019
  • |  

Zoetermeer- 28 mei. The Future Group start een nieuw maatschap genaamd ‘The Future Partners’. Hiermee verstevigt The Future Group haar unieke positie als het grootste IT-netwerk en ondernemerscollectief in Nederland.

 

The Future Partners is een thuisbasis voor zelfstandige ondernemers en aanpakkers in vernieuwende vakgebieden en de jongste technologieën. Hier inspireren talentvolle IT professionals elkaar, delen zij kennis, kunde en kosten.

 

Future technology
De technologische ontwikkelingen gaan vandaag de dag zo snel dat het voor sommige technologieën niet eens mogelijk is om jarenlange ervaring te hebben. Daarom hebben we The Future Partners opgericht. Om snel te kunnen reageren op technologische ontwikkelingen.

 

Met de nieuwe maatschap bieden we zelfstandige professionals een eerste thuisbasis om vervolgens door te stromen naar bestaande maatschappen of naar een nog nieuw (zelf) op te richten maatschap. De IT professionals worden begeleid via een speciaal programma om hen gedurende de eerste jaren als zelfstandig ondernemer te begeleiden. Zoals de naam al aangeeft, je bent echt een Future Partner van The Future Group.

 

Deze maatschap is de 20e maatschap van The Future Group en bestaat uit elf ondernemers die allemaal vier tot zeven jaar ervaring hebben. Hun specialismen zijn Development (Full Stack) en UX/UI.

 

Concept
The Future Group geeft hét antwoord op het vraagstuk uit de arbeidsmarkt om professionals meer vrijheid en flexibiliteit te bieden. Ons concept levert ook een bijdrage aan onze economie en maatschappij door nieuwe kennis en technologie snel te signaleren, adopteren en ter beschikking te stellen aan het Nederlands bedrijfsleven.

 

Op de foto de 11 zelfstandige IT professionals die zich hebben aangesloten bij The Future Partners.

 

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image