Verbetering van het IT-landschap

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

Maatschap Integration Technology & Services is een groep ondernemers (maten) die haar klanten adviseert over infrastructuur, applicaties en processen ter verbetering van het IT-landschap. Vanuit verschillende perspectief kunt u als klant bij onze maatschap terecht. Kennis is niet geboden aan specifieke platformen waardoor een breed pallet aan opportunity ontstaat voor het creeren van de juiste oplossing.
De rollen


Integration Architect
Solution Architect
Cloud Architect
Big Data Architect
Microservices Architect (SOA)
Integration Engineer
DevOps Engineer
Data Quality Engineer
API Specialist
Kafka Specialist

De technieken


Maatschap Integration Technology & Services komt om de 6 weken samen en bespreekt daar de actualiteiten en praktijk situaties. Doordat Maatschap Integration Technology & Service over expertise beschikt vanuit verschillende disciplines beschikt de klant over sparringpartner van voormaat. Innovatie wordt door de ondernemers op de voet gevolgd.

De voordelen


Veel technologische verschillen waardoor je een bredere blik krijgt
Coaching en begeleiding commerciële trajecten
Netwerk en sociale aspect van het collectief

Azure Cloud
Azure Cloud

Microsoft Azure Platform (voorheen: Windows Azure Platform) is een cloud computing-platform van Microsoft waarmee een aantal internetdiensten aangeboden kan worden via het internet of binnen de omgeving van het eigen bedrijf. Deze software hoeft niet geïnstalleerd te worden op de computer van de gebruiker, alles gebeurt via het web; aan de server-kant. Ook toegang tot bestanden en mappen gebeurt via een web-interface, er zijn APIs beschikbaar of er is toegang mogelijk middels andere protocollen, zoals: FTP, SFTP en SSH. 

AWS CLoud
AWS CLoud

Amazon Web Services (AWS) is 's werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudplatform en biedt wereldwijd meer dan 165 volledig uitgeruste services van datacenters. Miljoenen klanten - inclusief de snelstgroeiende startups, de grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties - vertrouwen op AWS om hun infrastructuur van stroom te voorzien, flexibeler te worden en lagere kosten te realiseren. 

Openshift
Openshift

OpenShift is een familie van containerisatiesoftware ontwikkeld door Red Hat. Het vlaggenschipproduct is het OpenShift Container Platform - een on-premises platform welke als een service is gebouwd rond Docker-containers georkestreerd en beheerd door Kubernetes op basis van Red Hat Enterprise Linux. 

Red Hat Fuse
Red Hat Fuse

Fuse maakt deel uit van een agile integratieoplossing. Dankzij de gedistribueerde aanpak kunnen teams waar nodig geïntegreerde services inzetten. De API-gecentreerde, container-gebaseerde architectuur ontkoppelt services zodat ze onafhankelijk kunnen worden gecreëerd, uitgebreid en geïmplementeerd. 

Postmen
Postmen

Postman stroomlijnt het ontwikkelingsproces en legt een enkele bron van waarheid over uw API's vast, terwijl ook de samenwerking tussen uw teams en organisaties wordt vereenvoudigd. 

DevOps
DevOps

DevOps is een set van softwareontwikkelingsmethoden die softwareontwikkeling (Dev) en informatietechnologiebewerkingen (Ops) combineren om de levenscyclus van systeemontwikkeling te verkorten en tegelijkertijd functies, fixes en updates te leveren in nauwe afstemming met bedrijfsdoelstellingen. 

Elasticsearch
Elasticsearch

Elasticsearch is een zoekmachine op basis van de Lucene-bibliotheek. Het biedt een gedistribueerde, multitenant-compatibele full-text zoekmachine met een HTTP-webinterface en schemavrije JSON-documenten. Elasticsearch is ontwikkeld in Java. 

.NET Core
.NET Core

.NET Core is a free, open-source framework for building modern, scalable, and high-performance cross-platform software applications. 

API Management
API Management

API-beheer is het proces van het ontwerpen, publiceren, documenteren en analyseren van API's in een veilige omgeving. Via een API-beheeroplossing kan een organisatie garanderen dat zowel de openbare als de interne API's die ze maken, consumeerbaar en veilig zijn. 

Microservices
Microservices

Microservices zijn een software-ontwikkelingstechniek - een variant van de servicegeoriënteerde architectuurstijl die een applicatie structureert als een verzameling los gekoppelde services. In een microservices-architectuur zijn services verfijnd en zijn de protocollen licht van gewicht. Dit maakt de applicatie gemakkelijker te begrijpen, te ontwikkelen, te testen en beter bestand te zijn tegen architectuurerosie. 

De ondernemers van de maatschap: ITS

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Erik van den Berg
  Erik van den Berg Integration Technology & Services
 • Ulf Buchner
  Ulf Buchner Integration Technology & Services
 • Patrick Jenner
  Patrick Jenner Integration Technology & Services
 • Hans Vollebregt
  Hans Vollebregt Integration Technology & Services
 • Antoon Tuijl
  Antoon Tuijl Integration Technology & Services
 • Stefan Tijsen
  Stefan Tijsen Integration Technology & Services
 • Richard Verbrugge
  Richard Verbrugge Integration Technology & Services
 • Martin Wesdorp
  Martin Wesdorp Integration Technology & Services
 • Mathijs Grote Beverborg
  Mathijs Grote Beverborg Integration Technology & Services

Updates voor ITS experts

Nieuws, blogs en events

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS ITS

Kom eens koffie drinken