Advies in gegevensverweking

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

Maatschap MiSAP is een groep ondernemers (maten) die haar klanten adviseert over alles wat met SAP te maken heeft. SAP staat voor Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking. Bedrijven gebruiken informatiesystemen en databases die ze koppelen aan hun bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan inkoop, bevoorrading, opslag, verkoop en facturatie.
De rollen


Systeemspecialist
SAP basis consultant
SAP HR consultant
SAP ABAP consultant
SAP HANA consultant
SAP Fico / Banking consultant
SAP BI consultant
SAP integratie consultant

De technieken


De maatschap MiSAP komt eens in de 6 weken bij elkaar om kennis inzake de diverse SAP expertise te delen en bespreekt daar de actualiteiten en praktijk situaties. SAP wordt gebruikt op o.a. HR, logistiek, financien, security etc.

De voordelen


Sterk commercieel netwerk van maten
Brede kennisdeling
Sociale connectie is erg hoog

SAP Integratie PI/PO
SAP Integratie PI/PO

SAP PI/PO (procesintegratie/proces Orchestration) is een hulpmiddel waarmee je oplossingen kunt integreren en het makkelijk maakt om gegevens tussen verschillende systemen te synchroniseren met 1 standaard tool.

SAP HANA
SAP HANA

SAP HANA is een in-Memory, column-georiënteerd, relationele database management systeem ontwikkeld en verkocht door SAP SE. De primaire functie als database server is het opslaan en ophalen van gegevens zoals gevraagd door de toepassingen.

Sap Fico
Sap Fico

SAP FICO staat voor "Financial Accounting" en "Controlling". SAP FI en SAP CO zijn de belangrijke kernmodules in SAP die helpen om financiële overzichten te onderhouden en te genereren voor effectieve besluitvorming en rapportage binnen bedrijven.

SAP BW
SAP BW

SAP Business Warehouse (SAP BW) is het Enterprise Data Warehouse-product van SAP. Het kan bedrijfsinformatie transformeren en consolideren vanuit vrijwel elk bronsysteem. 

SAP ABAP / Fiori
SAP ABAP / Fiori

ABAP (Advanced Business applicatie programmering, oorspronkelijk Allgemeiner Berichts-Aufbereitungs-Prozessor, Duits voor "algemene rapport creatie processor ") is een op hoog niveau programmeertaal die is gemaakt door het Duitse softwarebedrijf SAP SE. Het is gepositioneerd, naast Java, als de taal voor het programmeren van de SAP NetWeaver-toepassings server, die deel uitmaakt van het SAP NetWeaver-platform voor het bouwen van zakelijke toepassingen.

SAP Succesfactors / HR / HCM
SAP Succesfactors / HR / HCM

SAP SuccessFactors is een Amerikaanse multinational die Cloud-based software voor Human Capital Management met behulp van het software as a Service (SaaS) model biedt. 

SAP BI
SAP BI

SAP Business Intelligence (SAP BI) is een toepassing die wordt gebruikt voor het geven van betekenis aan onbewerkte gegevens die een organisatie heeft. De onbewerkte gegevens worden gereinigd, opgeslagen en toegepast met bedrijfslogica om nuttig te zijn voor zakelijke gebruikers om betere zakelijke beslissingen te nemen. 

SAP Security
SAP Security

SAP Security is van de meest belangrijke componenten binnen SAP. SAP Security zorgt voor gegevensbeveiliging en complaince voor zowel on-premise als op de SAP-Cloud. 

SAP Basisbeheer
SAP Basisbeheer

Optimalisatie en beheer van bedrijfssoftware, zowel technisch als functioneel beheer.

De ondernemers van de maatschap: MiSAP

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Jean-Marc Maillé
  Jean-Marc Maillé Misap
 • Johan Ellen
  Johan Ellen Misap
 • Michel Smid
  Michel Smid Misap
 • Ronald Evenwel
  Ronald Evenwel Misap
 • Harold Ulijn
  Harold Ulijn Misap
 • Raymond Baggen
  Raymond Baggen Misap
 • Bob Schepers
  Bob Schepers Misap
 • Stephan van Laarhoven
  Stephan van Laarhoven Misap

Updates voor MiSAP experts

Nieuws, blogs en events

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS MiSAP

Kom eens koffie drinken