De toekomst nadert razendsnel

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

The Future Partners is een label van The Future Group waar talentvolle IT professionals elkaar inspireren en verder helpen. De technologische ontwikkelingen gaan vandaag de dag zo snel dat het voor sommige technologieën niet eens mogelijk is om jarenlange ervaring te hebben. Daarnaast is deze maatschap opgericht om toekomstige zelfstandige professionals een eerste thuisbasis te bieden om vervolgens in de toekomst door te stromen naar een bestaande maatschappen of naar een nog nieuw (zelf) op te richten maatschap binnen The Future Group.
De rollen


Frond-end development
Back-end development
Fullstack development
Test automation development

De technieken


The Future Partners hebben als doel innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten. Met de klant haar concurrentiepositie in de markt versterken en werken aan een toekomstbestendige onderneming. Technologie is daar een essentieel onderdeel. The Future Partners biedt haar klanten een bereed spectrum aan specialisatie gericht op development waardoor The Future Partners een relevante sparringpartner is voor haar klanten.

De voordelen


Sales Netwerk van The Future Group is enorm
Kennisdeling en ontwikkelingskansen worden gecreëerd
Groot expertise netwerk van specialisatie om uit te kunnen putten

Vind hier jouw TFP expertise

Java
Java

Java is een technologie voor het ontwikkelen van applicaties die internet leuker en handiger maken. Java is niet hetzelfde als javascript. Javascript is namelijk een eenvoudige technologie voor het maken van webpagina's die alleen in uw browser werkt.

C#
C#

C# (Engels uitgesproken als "C sharp") is een programmeertaal ontwikkeld door Microsoft als deel van het .NET-initiatief, en later geaccepteerd als standaard door ECMA. C# is object georiënteerd en lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java, maar bevat vooral in latere versies allerlei voorzieningen waardoor ook in andere programmeerstijlen gewerkt kan worden, terwijl vooral in de bibliotheken en programmeeromgeving een sterke invloed van Object Pascal en Delphi te zien is.

.NET
.NET

.NET (uitspraak: dotNET) is een applicatieframework ten behoeve van de naadloze samenwerking van applicaties en bibliotheken geschreven in verschillende programmeertalen. Het is ontwikkeld door Microsoft. 

Python
Python

Python is een programmeertaal waarmee u sneller kunt werken en uw systemen effectiever kunt integreren. Python is een algemene programmeertaal op hoog niveau. Gemaakt door Guido van Rossum en voor het eerst uitgebracht in 1991, benadrukt de ontwerpfilosofie van Python de leesbaarheid van code met het opmerkelijke gebruik van aanzienlijke witruimte. 

Angular
Angular

Angular (gewoonlijk aangeduid als "Angular 2+" of "Angular v2 en hoger") [4] [5] is een TypeScript-gebaseerd open-source webtoepassingsraamwerk geleid door het Angular Team bij Google en door een gemeenschap van personen en bedrijven. Angular is een complete herschrijving van hetzelfde team dat AngularJS heeft gebouwd. 

React
React

React kan worden gebruikt als basis voor de ontwikkeling van toepassingen met één pagina of mobiele toepassingen, omdat het optimaal is voor het ophalen van snel veranderende gegevens die moeten worden vastgelegd. Het ophalen van gegevens is echter slechts het begin van wat er op een webpagina gebeurt. Daarom vereisen complexe React-toepassingen meestal het gebruik van extra bibliotheken voor statusbeheer, routing en interactie met een API. [7] [8] 

Spring Boot
Spring Boot

Het Spring Framework is een toepassingsframework en inversie van besturingscontainer voor het Java-platform. De kernfuncties van het framework kunnen door elke Java-toepassing worden gebruikt, maar er zijn uitbreidingen voor het bouwen van webtoepassingen bovenop het Java EE-platform (Enterprise Edition). 

De ondernemers van de maatschap: The Future Partners

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Martin de Heer
  Martin de Heer The Future Partners
 • Steven Slings
  Steven Slings
 • Prateek Ropia
  Prateek Ropia The Future Partners
 • Richard Roeffen
  Richard Roeffen The Future Partners
 • Hilmar van der Veen
  Hilmar van der Veen The Future Partners
 • Erik Verboom
  Erik Verboom The Future Partners
 • Marnix Bras
  Marnix Bras The Future Partners
 • Dennis Kreukniet
  Dennis Kreukniet The Future Partners
 • Daan van Manen
  Daan van Manen The Future Partners
 • Robert van den Born
  Robert van den Born The Future Partners

Updates voor TFP experts

Nieuws, blogs en events

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS TFP

Kom eens koffie drinken