Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

Events

Politieke Ronde Tafel 12 juni 2015

Politieke Ronde Tafel 12 juni 2015

  • Redactie The Future Group
  • 12-06-2015
  • |  

ABN AMRO gastheer Politieke Ronde Tafel TFG

 

Op vrijdag 12 juni 2015 organiseert The Future Group (TFG) weer een Politieke Ronde Tafel. Dit keer is tafelgenoot ABN AMRO bereid de deuren te openen en letterlijk de tafel te dekken in één van de directiekamers in het hoofdkantoor aan de Gustav Mahlerlaan te Amsterdam.

 

The Future Group initieert sinds 2013 de Politieke Ronde Tafel: bijeenkomsten met het bedrijfsleven, de politiek en overheidsinstanties. Aanleiding hiervoor is de sterk veranderende arbeidsmarkt en specifiek de toename van het aantal hoogopgeleide kenniswerkers dat zelfstandig  werkzaam is. Wij zien dat er voor het bedrijfsleven, de overheid en de zelfstandige kenniswerkers veel uitdagingen spelen, nu en in de toekomst. Wat gaat uw organisatie in de nabije toekomst doen om essentiële kennis te verkrijgen en te behouden? Wat kan uw organisatie doen om in het jaar 2020 een stempel te kunnen drukken op de arbeidsmarkt? En wat zou de overheid naar uw mening beter kunnen doen in het beleid rondom zelfstandige kenniswerkers? Deze en nog veel meer vragen houden onze tafelgenoten bezig. Wij zijn zeer benieuwd naar uw meningen en ervaringen.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image