Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

Events

TFG Smart World

TFG Smart World

  • Redactie The Future Group
  • 13-06-2018
  • |  

Wie organiseert deze dag?

TFG Smart Technologies is gericht op het Smart Domein en houdt zich bezig met de verdere digitalisering van onze samenleving. Voorbeelden hiervan zijn er veelvuldig, zoals: robotisering, machine learning, blockchain, AI/VR en smart metering. Waardoor niet alleen processen veranderen maar ook de rollen hierbinnen! TFG Smart Technologies initieert deze nieuwe toepassingen en begeleid integraties bij zowel start/scale ups als gerenommeerde (internationale) organisaties.

Wat staat er op het menu?

In onze maatschappij zien we een duidelijke toename van smart building & energy, verkeerstechniek, blockchain toepassingen, slimme meters, etc. Het doel is om vanuit een 360 graden visie te kijken naar de Slimme Wereld waarin wij ons begeven. Wat communiceert er allemaal met elkaar, waarom en hoe worden wij hier als samenleving beter van. Daarbij wordt in deze editie speciale aandacht besteed hoe dit bijdraagt aan het verbeteren van onze veiligheid. Wordt alles inderdaad alleen maar beter of kleven er ook risico’s aan een digitale samenleving?!

Klik hier voor het programma

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image