Innovation Event 2020

Evenement 16 april 2020 (17:00 uur) 16 april 2020 (21:30 uur) Achmea Congrescentrum, Zeist

How to survive in this digital jungle?

Het jaarlijkse Innovation Event van The Future Group komt er weer aan! Dit jaar is het thema “How to survive in this digital Jungle?”. Oftewel, hoe blijf je op de hoogte van alle opkomende technologieën? We bieden een avondvullend programma over Artificial Intelligence, Data Science, Identity Management, Cyber Security, IoT en nog veel meer. Diverse specialisten uit de branche vertellen hoe je je voordeel haalt uit deze nieuwste technologieën.


HET EVENT VOOR ELKE IT’ER

Tijdens ons jaarlijkse The Future Group Innovation Event gaan we met onze klanten, relaties en ondernemers in gesprek over de snel veranderende IT-markt!

AI, SECURITY, IOT EN NOG VEEL MEER

Hieronder een kleine greep uit de sprekers:

Ronald Willems - IT-Architect bij Bol.com

De IT-architectuur van Bol.com bestaat uit meer dan 800 applicaties, beheerd door diverse teams. Om inzicht te krijgen in dit landschap op verschillende detailniveaus, wordt een steeds grotere uitdaging. We delen graag de tool die Bol gemaakt heeft om hun architectuur te verbeteren.

Jos Maessen - Gemeente Rotterdam en Eric Fickel - The Future Group
Tijdens deze Break-Out sessie nemen we de bezoekers mee in het programma Data Gedreven Werken (DGW) van de Gemeente Rotterdam. Dit programma is ontwikkeld om de gemeentelijke organisatie en haar medewerkers de digitale transitie te laten maken vanuit de dimensies strategie, organisatie, mensen, middelen en data.


Dit is natuurlijk nog niet alles. Like onze social media accounts en blijf ons volgen. Wij maken hier namelijk bekend welke specialisten tijdens dit event komen spreken.

Er volgen nog 9 Break-Out sessies en 2 Keynote sprekers. Dit wil je natuurlijk niet missen.

INHOUDELIJK STERK PROGRAMMA: GEEN ENTREEKOSTEN!

The Future Group gelooft in het delen van kennis, dat is een van de pijlers van onze organisatie. Dat doen we met meer dan 150 events per jaar. We zijn er trots op ook dit jaar weer een inhoudelijk sterk programma te bieden, dat wederom kosteloos te bezoeken is voor iedereen die werkt in het IT-domein. En natuurlijk wordt er ook voor het eten en drinken gezorgd.

Reserveer via onderstaand formulier een plekje, vorig jaar was het Innovation Event volledig volgeboekt!
Gepubliceerd op: 20 januari 2020
Schrijf je in voor dit evenement
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.