The future group open

Evenement 13 juni 2019 (16:00 uur) 13 juni 2019 (21:00 uur) Röntgenlaan 27, Zoetermeer

Denk jij er aan om zelfstandig te ondernemen? En kun je daar wel wat hulp en advies bij gebruiken?
Kom dan naar The Future Group Open.

Wij helpen je op weg met handige informatie over bijvoorbeeld uurtarieven, contracten, onderhandelingen, facturatie, verzekeringen, belasting en leasen. Daarnaast geven we je een flinke shot inspiratie voor jouw toekomst. Bovendien is dit de ideale manier om zelf even te ervaren hoe het zou kunnen zijn om eigen baas te zijn en tegelijkertijd een thuisbasis te hebben waar kennis, netwerk, opdrachten en kosten worden gedeeld.

Alles over zelfstandig ondernemen in de IT
Als het grootste IT expertisenetwerk en ondernemerscollectief in Nederland weten we als geen ander hoe je goed voorbereid een start maakt als zelfstandig ondernemer en jezelf daarin kunt ontwikkelen. Tijdens deze middag delen de ondernemers die bij ons zijn aangesloten hun kennis en ervaringen. En kun je sparren met professionals die jou voor zijn gegaan of die net als jij, eraan denken om ook te gaan ondernemen.

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen over jouw specifieke situatie. Net als op de startersdag van de Kamer van Koophandel kun je bij verschillende experts informatie inwinnen.

Over de sessie
Richard Bekenbroek is sinds 2017 zelfstandig ondernemer en neemt je mee in zijn belevenissen als succesvol en gelukkig ondernemer. Zijn verhaal zit boordevol tips en inspiratie voor de startende ondernemer. Inspiratie heeft hij genoeg, hiervoor put hij uit de rollen die hij vervult als o.a. Scrummaster, Agilecoach, Innovatiemanager en/of Managementconsultant.

De volgende onderwerpen komen ook aan bod:
• Succesvol netwerken
• Ontwikkelingen in de markt
• Financiële administratie en fiscale voordelen door belastingadvies- en administratiekantoor Maek Advies

Gepubliceerd op: 1 mei 2019
Schrijf je in voor dit evenement
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.