Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

Kart Event - ICT Expertisenetwerk

Denk jij er aan om te gaan zzp-en in IT?

En kun je daar wel wat hulp en advies bij gebruiken?

Kom dan naar ons Kart Event op woensdag 18 september

 

Ben jij een ervaren IT specialist en speel jij met de gedachte om zelfstandig te gaan ondernemen? Of heb je al concrete plannen en ben je benieuwd hoe het is om te ondernemen vanuit een collectief? Kom dan 18 september met ons kennismaken, karten en BBQ-en!

 

Wij helpen je graag op weg met handige informatie over bijvoorbeeld uurtarieven, contracten en onderhandelingen. Bovendien is dit de ideale manier om zelf even te ervaren hoe het zou kunnen zijn om eigen baas te zijn en tegelijkertijd een thuisbasis te hebben waar kennis, netwerk, opdrachten en kosten worden gedeeld.

 

Alles over zelfstandig ondernemen in de IT
Als het grootste IT expertisenetwerk en ondernemerscollectief in Nederland weten we als geen ander hoe je goed voorbereid een start maakt als zelfstandig ondernemer en jezelf daarin kunt ontwikkelen.

 

Tijdens dit event delen de ondernemers die bij ons zijn aangesloten hun kennis en ervaringen. En kun je sparren met professionals die jou voor zijn gegaan of die net als jij, eraan denken om ook te gaan ondernemen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen onze recruiters zijn aanwezig, maar ook ons sales team.
En natuurlijk is het leuk om een rondje te karten!

 

Geef je op en maak vrijblijvend kennis met ons.


Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image