Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

Klant cases

Fudura

Fudura gelooft in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Het kan anders. Samen realiseren wij rendabele oplossingen die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Onze professionals ontwikkelen en leveren slimme producten met flexibiliteit zodat energie inzichtelijk stroomt.

 

Fudura meet en maakt energiestromen inzichtelijk en bestuurbaar, daarbij verhuren wij bedrijfsmiddelen. Als marktleider helpen we ruim 23.700 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement.

 

Wie is Fudura: https://youtu.be/GyTxp9tzUaA.

 

USP’s

Als gecertificeerd meetbedrijf verzorgen wij de opname van uw meterstanden en geven actueel inzicht in deze meetgegevens door onze innovatieve softwareoplossingen zoals Mijn Fudura en Data Direct. Daarnaast verzorgt Fudura voor haar klanten de energie infrastructuur zoals transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties én laadpalen voor elektrisch vervoer. Zodoende heeft u altijd een goed overzichtelijk energiebeheer: uw start om energie én kosten te besparen. Met Fudura begint u aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement.

 

Kortom, wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Met Fudura bent u verzekerd van een stabiele energiepartner en is uw meetverantwoordelijkheid gewoon goed geregeld. Fudura is onderdeel van de Enexis Groep.

 

Projecten

Binnen Fudura wordt gewerkt aan een modulair applicatielandschap. De integratie tussen de modules vindt plaats via een Enterprise Service Bus (FUSE). Een belangrijk onderdeel hiervan is de connectivity met externe marktpartijen, zoals EDSN en TenneT. Binnen het FUSE-team worden diverse koppelingen ontwikkeld met bijvoorbeeld het Centraal Aansluitingen Register (CAR), Centraal Postbus Systeem (CPS) en P4. Daarnaast zijn er koppelingen gerealiseerd met interne systemen als bijvoorbeeld SAP, Salesforce en diverse legacy applicaties.

 

Technologie

Binnen Fudura wordt er gewerkt met de state of the art technologieën. De omgeving is gebaseerd op de Azure stack en ServiceBus gecombineerd met NServiceBus. Er wordt ontwikkeld in .NET/C#. Fudura heeft de Agile/SCRUM methodiek op een hoog volwassenheidsniveau binnen de organisatie toegepast.

 

TFG als partner

De dynamiek van Fudura vereist flexibiliteit van leveranciers en de in te zetten professionals. TFG is voor Fudura een partner die tijdelijke resources biedt die met een hoge mate van zelfstandigheid, professionaliteit en een hoogwaardig kennisniveau passen op dit profiel.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image