Het grootste fysieke ICT Expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

Smart Technologies

Naast haar dienstverlening gericht op ICT toepassingen (de wereld van ICT) stapt The Future Group met haar nieuwe maatschap Smart Technologies nu ook in de wereld van van Elektronica, Mechanica en Embedded Systems. Smart Technologies heeft haar focus op embedded systems en software solutions. Dit zijn veelal door Internet of Things geïnspireerde toepassingen, waarbij devices / machines onderling met elkaar verbonden zijn en slim worden gebruikt en/of aangestuurd. Naast Embedded C++, System Design-Integratie wordt ook veel Linux-Unix, Software & System Architectuur toegepast. Smart Technologies kent een grote diversiteit aan oplossingen en projecten. Denk bijvoorbeeld  aan oplossingen voor multi media (streaming on demand) maar ook een oplossingen voor energie transitie (intelligent home).  Gezien de pioniersfase waarin deze maatschap zich bevindt zal de connectie met deze nieuwe wereld eerst vanuit de bestaande ICT dienstverlening worden gemaakt. De ambitie van Smart Technologies is om door differentiatie en specialisatie, via nieuw op te richten maatschappen, de wereld van de ingenieur steeds verder te omarmen.

 

Neem contact op

Han van Lambalgen

Han van Lambalgen

Smart Technologies

Marien Buitenhuis

Marien Buitenhuis

Smart Technologies

Martin Bremer

Martin Bremer

Smart Technologies

Eric Nelemans

Eric Nelemans

Smart Technologies

Niels Lammers

Niels Lammers

Smart Technologies

Taco Buitenhuis

Taco Buitenhuis

Smart Technologies

Partner ImagePartner ImagePartner Image

PSD IIDe oprichting van TFG Maatschap Fintech is een reactie op de vraagstukken die bij onze opdrachtgevers spelen. Maatschap Fintech is vernieuwend en versterkend aan de bestaande expertise en groei van TFG als ICT dienstverlener. Om onze kennis en ervaringen te vertalen naar de praktijk organiseren wij diverse kennisdagen, zodat u kunt ervaren wat dit voor uw business kan betekenen. Deze keer willen we de introductie van PSD2 centraal stellen.

Welke veranderingen zien we in de markt en wie zal hierin een rol gaan spelen? Wat kunnen we doen als organisatie om ons goed voor te bereiden.

We willen middels 3 interactieve sessies behandelen wat de gevolgen in de business zullen zijn, welke ‘gevaren’ levert dit op maar meer nog welke kansen ontstaan hieruit. Door dit vanuit drie verschillende zichtpunten te behandelen ontstaat er een goed besef wat er middels PSD2 allemaal op ons afkomt en hoe een ieder vanuit zijn/haar business hierop kan acteren.

future-group-footer