Het grootste fysieke ICT Expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

Web Scale Development

Maatschap Web Scale Development is volledig gericht op nieuwe technologieën die ingezet worden bij organisaties als Google, Facebook en LinkedIn. Web Scale Development stelt deze bedrijven in staat bijna oneindig schaalbaar hun diensten aan te bieden.

 

 

Met de maatschap Web Scale Development zet TFG zwaar in op de nieuwste ontwikkelingen en technieken als: Docker, Node.js, Angular en React. We zien steeds vaker dat Enterprise organisaties hun innovaties in kleinere onderdelen in flexibele teams laten ontwikkelen. Hierbij zijn de restricties van hun eigen IT organisatie niet van belang, omdat de oplossingen direct via de cloud ontsloten worden. In deze teams is er vooral behoefte aan professionals die zelf in staat zijn met nieuwe oplossingen te werken en die de road ahead uit kunnen stippelen.

 

 

Rollen die wij vervullen:

  • Full Stack Developer
  • Front-End Developer
  • Web Scale Engineer
  • Web Scale Architect

Neem contact op

Kees Klerk

Kees Klerk

Web Scale Development

Peter Ebell

Peter Ebell

Web Scale Development

Paco van der Linden

Paco van der Linden

Web Scale Development

Merijn van der Linden

Merijn van der Linden

Web Scale Development

Max van Essen

Max van Essen

Web Scale Development

Partner ImagePartner ImagePartner Image

PSD IIDe oprichting van TFG Maatschap Fintech is een reactie op de vraagstukken die bij onze opdrachtgevers spelen. Maatschap Fintech is vernieuwend en versterkend aan de bestaande expertise en groei van TFG als ICT dienstverlener. Om onze kennis en ervaringen te vertalen naar de praktijk organiseren wij diverse kennisdagen, zodat u kunt ervaren wat dit voor uw business kan betekenen. Deze keer willen we de introductie van PSD2 centraal stellen.

Welke veranderingen zien we in de markt en wie zal hierin een rol gaan spelen? Wat kunnen we doen als organisatie om ons goed voor te bereiden.

We willen middels 3 interactieve sessies behandelen wat de gevolgen in de business zullen zijn, welke ‘gevaren’ levert dit op maar meer nog welke kansen ontstaan hieruit. Door dit vanuit drie verschillende zichtpunten te behandelen ontstaat er een goed besef wat er middels PSD2 allemaal op ons afkomt en hoe een ieder vanuit zijn/haar business hierop kan acteren.

future-group-footer