Technologie van de toekomst

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

Maatschap Smart Technologies is een groep ondernemers (maten) die zich bezig houden met verschillende domeinen binnen de hightech / embedded sector en zich daarmee richt op een breed scala aan vraagstukken en rollen om zo de beste oplossing te bieden voor ieder project. Denk aan Process Improvement, Project Delivery, Development / Design, Quality Review en Aftercare.
De rollen


Hightech Developer
Embedded Software Developer
Hightech Architect
Embedded Architect
Machine Learning Engineer
Data Science Consultant
Product Developer
Hightech Designer
Process / Product Manager

De technieken


Maatschap Smart Technologies komt om de 6 weken samen en bespreekt daar de actualiteiten en praktijk situaties. Maatschap Smart Technologies houdt zich bezig met o.a. Artificial Intelligence, Internet of Things, Embedded Software, Machine Learning, Deep Learning, Hightech Software Solutions en mechanica/engineering.

De voordelen


Continu bezig met de toekomst, zoeken naar nieuwe oplossingen
Sociaal en commercieel netwerk van maten
Kennisdeling d.m.v. sparringssessies, events

Vind hier jouw Smart Technologies expertise

AI
AI

Artificial Intelligence (AI) is de wetenschap die zich bezighoudt met het creëren van een artefact (kunstmatig verschijnsel) dat een vorm van intelligentie vertoont.

IoT
IoT

Internet of Things (IoT) refereert aan de situatie dat door mensen bediende computers (desktops, laptops, tablets, smartphones) in de minderheid zullen zijn op het internet. De meerderheid van de internetgebruikers zal in deze visie bestaan uit semi-intelligente apparaten, zogenaamde embedded systems. Alledaagse voorwerpen worden hierdoor een entiteit op het internet, die kunnen communiceren met personen en met andere objecten, en die op grond hiervan autonome beslissingen kunnen nemen.

Deep Learning
Deep Learning

Deep learning is een deel van een grotere familie van methodes van machinaal leren, gebaseerd op kunstmatige neurale netwerken. Het leren kan gesuperviseerd gebeuren, semi-gesuperviseerd, of niet gesuperviseerd.

Machine Learning
Machine Learning

Machine Learning is een breed onderzoeksveld binnen kunstmatige intelligentie, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren.

Embedded software engineering
Embedded software engineering

Een embedded system (ook wel ingebed systeem of geïntegreerd systeem) is een elektronisch systeem (hardware én software) dat is geïntegreerd in gebruiksartikelen of apparaten, met de bedoeling deze een vorm van intelligent gedrag te bezorgen. 

De ondernemers van de maatschap: Smart Technologies

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Sander Velhuijsen
  Sander Velhuijsen Smart Technologies
 • Dinne Bosman
  Dinne Bosman Smart Technologies
 • Niels Lammers
  Niels Lammers Smart Technologies
 • Taco Buitenhuis
  Taco Buitenhuis Smart Technologies

Updates voor Smart Technologies experts

Nieuws, blogs en events

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS Smart Technologies

Kom eens koffie drinken