Testspecialisten

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

De maatschap TestDynamics Zuid bestaat uit een aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering en Testanalyse.
De rollen


Testanalist
Testengineer
Testcoordinator
Testmanager
Testautomatiseerder
QA consultant

De technieken


Kenmerkend voor de maatschap TestDynamics Zuid is haar maatwerk en oplossingsgerichtheid, maar ook het gebruik en de beheersing van aantoonbaar werkende tools en technieken. Centraal staat steeds de besparing die onze klant realiseert door te investeren in kwaliteit aan de hand van testen.
Binnen TFG is alle benodigde kennis (certificeringen) en ervaring voorhanden (TMap, ISTQB, Testtooling, Testautomatisering) om uw testprojecten efficiënt en effectief te ondersteunen.

De voordelen


(Sales) netwerk binnen The Future Group
Kennisdeling binnen de maatschap en het netwerk
Sociale connectie

Testproces Analyse
Testproces Analyse

Het analyseren van het totale testproces, waarbij onze consultants advies geven over de inrichting hiervan en in staat zijn om verbeteringen aan te brengen in de processen.

Quality Assurance
Quality Assurance

De term 'quality assurance' is een overkoepelende term die wordt gebruikt om het procesgeorienteerde deel van het testtraject te omschrijven.

Testuitvoering
Testuitvoering

Onze testspecialisten hebben jarenlang ervaring in het testen van complexe software. Het goed testen van software is het vaststellen in hoeverre de software aan de eisen voldoet. Hierbij is het van belang te weten wat er getest gaat worden (het testobject), de eisen, (de testbasis), wanneer er getest gaat worden en hoe er getest gaat worden (methode). 

Testmanagement
Testmanagement

De Testmanager is een zware testspecialist die verantwoordelijk is voor het goed verlopen van het complete testproces. De Testmanager behoudt het overzicht gedurende het testtraject en stuurt zonodig bij om de voorafgestelde doelen te behalen. 

Performance Testing
Performance Testing

Performance Testen wordt over het algemeen gebruikt om te bepalen hoe een systeem of sub-systeem presteert op het gebied van reactiesnelheid en betrouwbaarheid en onder een bepaalde hoeveelheid werkdruk. 

Testautomatisering
Testautomatisering

Testautomatisering beslaat het vakgebied binnen testen, waarbij gebruik wordt gemaakt van test hulpmiddelen, ook wel testtools genaamd. Testautomatisering wordt toegepast om een tijdrovend, op zichzelf herhalend (test) proces te automatiseren. Hierbij moet rekening gehouden worden met een groot aantal afhankelijkheden, tijdsdruk en hoge kwaliteitseisen. Door het juist inrichten van een testautomatiserings proces kan veel tijd (en geld) bespaard worden.

De ondernemers van de maatschap: TestDynamics Zuid

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Gert-Jan van den Ham
  Gert-Jan van den Ham Testdynamics Zuid
 • Arjen van Dijk
  Arjen van Dijk Testdynamics Zuid
 • Berrie Tillemans
  Berrie Tillemans Testdynamics Zuid
 • Jean Delissen
  Jean Delissen Testdynamics Zuid
 • Chervis Cordelia
  Chervis Cordelia Testdynamics Zuid
 • Ranco van Bommel
  Ranco van Bommel Testdynamics Zuid
 • Joost Ueberbach
  Joost Ueberbach Testdynamics Zuid
 • Ringo Zwaan
  Ringo Zwaan Testdynamics Zuid
 • Ton Stinissen
  Ton Stinissen Testdynamics Zuid

Updates voor TestDynamics experts

Nieuws, blogs en events

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS TestDynamics Zuid

Kom eens koffie drinken