Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

Trending Technologies

The Future Group blijft groeien. Inmiddels bestaat onze community uit meer dan 300 zelfstandige ICT professionals. Niet voor niets mogen we onszelf het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland noemen. Met de 18e maatschap Trending Technologies Regio zuid breiden we uit naar het zuiden van Nederland en verstevigen we onze positie.

 

Bij Signify
Het launch event is op een bijzondere locatie in Eindhoven. Dat wil je niet missen. Signify (voorheen Philips Lighting) opent haar deuren om dit met ons te vieren. Een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van de wereldleider van LED producten, systemen en services en tegelijkertijd de beste ICT- experts te ontmoeten.

 

Programma

  • Tijdens deze middag vertelt Kurt de Ruwe, CIO Signify over de veranderingen die Signify (door)maakt. Bovendien vertelt hij de ins and outs over de laatste innovaties van Signify die onze omgevingen slimmer maken.
  • Datascientist Mehdi Karamzadeh deelt de uitkomsten van zijn onderzoek “Digital Innovation or Digital Disruption” met je om te inspireren en wellicht ook te behoeden voor missers die anderen hebben gemaakt.
  • Hierna krijgen we de mogelijkheid om het Lighting Application Centre van Signify te bezoeken. Daar ontdek je de laatste innovaties.

 

Woensdag 27 maart
Wil je hier bij zijn? Dat kan! Stuur dan even een mail naar events@the-future-group.com.
Dan reserveren we een plekje voor je.


[contact-form-7 404 "Not Found"]
Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image