Het grootste ICT expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

Maatschappen & Ondernemers

Onze ondernemers

De ondernemers van The Future Group zijn uitsluitend specialisten met minimaal zeven jaar ervaring in hun vakgebied en HBO geschoold. Dat geeft deze organisatie een bijzondere positie in de markt voor ICT. Naast een hoge kwaliteit en marktconforme tarieven, valt de inzet en het enthousiasme van de ondernemers op. Ze zijn bij The Future Group aangesloten, maar blijven zelf verantwoordelijk voor onder meer het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Dat trekt een bepaald type professional aan; ondernemend, energiek en flexibel.

Ook klanten noemen de inzet en de flexibiliteit van de mensen van The Future Group onderscheidend. “We willen ondernemen, groeien, sterker worden. Zonder concessies te doen aan kwaliteit.”, zo verwoordt een maat het. De ondernemers kennen elkaar goed en weten dan ook snel de juiste persoon te vinden als een klant nog een specialist nodig heeft. “Dat is dan dus niet iemand uit een kaartenbak, maar iemand die ik echt ken en waarvan ik weet wat hij of zij kan.”, vertelt een maat. Een ander stelt: “Deze manier van samenwerken, elkaar aanvullen, wekt enorm veel energie op. Dat stralen we denk ik ook uit naar onze klanten.”

De ondernemers kenmerken The Future Group als een dynamische organisatie, sprankelend en ondernemend. “We moeten zelf onze eigen markt maken, nieuwe opdrachten vinden en onze ogen en oren openhouden voor elkaar. Het ondernemende zit er enorm in.”

“Wij geloven in elkaar en met elkaar. Synergie is bij The Future Group ook echt 1 + 1 = 3!”

Werken bij The Future Group, zelfstandig ondernemer worden maar toch aangesloten zijn bij een groep van zeer ervaren mensen, het grootste fysieke expertisenetwerk van Nederland, mensen die kennis, kunde en kosten delen en met elkaar als sterk collectief naar buiten treden. Netwerken gebruiken van elkaar, kennis overdragen aan elkaar, samenwerken met elkaar, de voordelen benutten met elkaar. Maar we hebben ook vooral heel veel FUN met elkaar. Dit en nog veel meer is The Future Group.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image

Kom je ook?

Dé plek voor inspiratie over slimme oplossingen in future technology.

 

Ontmoet de beste professionals en laat je inspireren.

Meld je aan