Het grootste fysieke ICT Expertisenetwerk van ondernemers in Nederland

 

The Future Group DNA

WELKOM BIJ THE FUTURE GROUP!

dnaThe Future Group is een sterk ICT ondernemerscollectief, bestaande uit verschillende maatschappen. Het grootste expertisenetwerk in Nederland dat op deze kwalitatieve manier fysiek en exclusief met elkaar verbonden is. Een gedreven ondernemerscollectief van ondernemers, dat zich kenmerkt door haar oplossend vermogen naar opdrachtgevers. De ondernemers en maatschappen trekken samen op in offerte trajecten, aanbestedingen, kennisdeling, events, het inkopen van diensten en hebben hun administratie, facturatie en debiteurenbeheer samengebracht in één maatschap kantoor, The Future Group.

Participatie in één van de The Future Group maatschappen is niet voor iedereen weggelegd. Opleidingsniveau, specialisatie, ervaring en attitude zijn alles bepalend. De deelnemende maten bepalen zelf of participatie door derden tot de maatschap mogelijk is. Dit principe van ballotage maakt dat lang niet iedere ervaren ICT specialist de stap naar The Future Group kan maken.

KERNACTIVITEIT

The Future Group - Matendiner 2015(foto: Tycho Müller | Tycho's Eye Photography)

De kernactiviteit van The Future Group bestaat al sinds haar oprichting in het jaar 2000 uit gespecialiseerde hoogwaardige ICT dienstverlening. TFG begeeft zich op het raakvlak van business en ICT. Wij zijn er voor uw complexere ICT vraagstukken. Gezien ons opleidingsniveau (HBO/WO) en onze langdurige ervaring in specialistische omgevingen ligt hier voor ons de uitdaging. The Future Group biedt een compleet ICT (kennis-) portfolio gericht op internettechnologie, applicatieontwikkeling, applicatiebeheer en applicatie-integratie. De diensten bestaan uit consultancy, training en projectmanagement. Dit zowel ‘Fixed Price’ als ‘Time & Material’. The Future Group investeert de komende jaren significant in nieuwe activiteiten en technologie op het gebied van mobile, security en big data. Hiermee wordt ingespeeld op relevante marktontwikkelingen zoals de explosieve toename van de nieuwe generatie gebruikers van tablets en smartphones en de steeds grotere verwevenheid van consumenten en bedrijfs ICT.

Anders dan bij detacheringsorganisaties kijkt The Future Group ook naar de vraag achter de aanvraag. Door onze heldere kijk op bedrijfsvoeringvraagstukken en gedegen vakkennis realiseren we doeltreffende en flexibele oplossingen voor onze klanten. Onze strategie is er op gericht samen met de klant duurzame oplossingen te bieden op het gebied van informatievoorziening en personeel. Onze realisaties vinden plaats op zowel bedrijfskundig, procesmatig als technologisch gebied. Opdrachtgevers zien de waarde van The Future Group gelegen in de toegankelijkheid en exclusiviteit van het steeds groter groeiende The Future Group expertisenetwerk en de onafhankelijke rol en kwaliteit hierbinnen van de deelnemende leden, de maten. Onderstaand een greep uit ons dienstenportfolio.

Partner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner ImagePartner Image

PSD IIDe oprichting van TFG Maatschap Fintech is een reactie op de vraagstukken die bij onze opdrachtgevers spelen. Maatschap Fintech is vernieuwend en versterkend aan de bestaande expertise en groei van TFG als ICT dienstverlener. Om onze kennis en ervaringen te vertalen naar de praktijk organiseren wij diverse kennisdagen, zodat u kunt ervaren wat dit voor uw business kan betekenen. Deze keer willen we de introductie van PSD2 centraal stellen.

Welke veranderingen zien we in de markt en wie zal hierin een rol gaan spelen? Wat kunnen we doen als organisatie om ons goed voor te bereiden.

We willen middels 3 interactieve sessies behandelen wat de gevolgen in de business zullen zijn, welke ‘gevaren’ levert dit op maar meer nog welke kansen ontstaan hieruit. Door dit vanuit drie verschillende zichtpunten te behandelen ontstaat er een goed besef wat er middels PSD2 allemaal op ons afkomt en hoe een ieder vanuit zijn/haar business hierop kan acteren.

future-group-footer